Webdesign & Webontwikkeling

Laat een goede website bouwen

Goed webdesign levert u altijd wat op!

Posted on 24 August, 2017  in website

Ondernemers zijn altijd bezig met het verkennen van mogelijkheden. En op het internet liggen heel erg vel kansen voor ondernemers. Alhoewel de meeste bedrijven inmiddels wel een website hebben, is deze lang niet altijd meer helemaal fris. Want op het internet gaan veranderingen snel, erg snel. Een website die u 5 jaar geleden heeft laten maken, is al lang niet meer van deze tijd. En de kans is groot dat deze oude website u veel klanten kost. Zorg daarom dat uw site up-to-date is met de nieuwste design. Dat levert u daadwerkelijk klanten op!

Weinig vertrouwen bij oude website

Gaat u maar bij uzelf na, wanneer u op een verouderde website komt geeft dit ook weinig vertrouwen. Uw klanten denken waarschijnlijk hetzelfde over uw verouderde website. Toch ziet u dit waarschijnlijk zelf niet. Want het is uw eigen website. Vraag daarom eens aan collega ondernemers wat ze van uw website vinden, en laat ze geen blad voor de mond nemen. Beter is het om het aan een buitenstander te vragen dan bijvoorbeeld een werknemer, de reden hiervoor moge duidelijk zijn.

 

Als uw website niet meer volstaat, dan is het een goed idee om eens met een webdesign bedrijf te gaan praten. Ze zullen u precies vertellen wat er momenteel goed werkt, een ze kunnen u ook voorbeelden laten zien. Het is van groot belang dat u kunt zien waartoe ze in staat zijn, want uw nieuwe website moet natuurlijk wel mooi worden.

 

 

Online Marketing met uw nieuwe website

webdesign googleMaar webdesign is natuurlijk niet het enigste wat van belang is. Gevonden worden in de zoekmachines is ook van groot belang. Wanneer u gaat spreken met de webdesigner over het ontwerp van uw website, dan kan het ook een goed idee zijn om eens te kijken naar bepaalde marketing mogelijkheden. Uw nieuwe website moet natuurlijk wel bezoekers gaan aantrekken.

Youtube, Facebook en andere marketing technieken

Het bureau kan u gemakkelijk helpen met het vindbaar maken van uw website in zoekmotoren. Maar ook is het mogelijk om andere online marketing technieken in te zetten. Bijvoorbeeld adverteren op Facebook of bepaalde zaken op het gebied van Youtube. Informeer altijd naar de mogelijkheden. Een goede online marketing strategie in combinatie met uw nieuwe website zal veel nieuwe aanvragen gaan opleveren. Een nieuwe website is dus een investering, en geen kostenpost!