Webdesign & Webontwikkeling

Laat een goede website bouwen

Welkom!

Posted on 6 September, 2017  in website

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een onderscheidende uitstraling.

De kracht zit in webdesign en webwinkels bouwen voor kleine bedrijven, instellingen en particulieren.

De websites die we maken, worden zowel gemaakt in html als in Flash.

De website die wij hebben gemaakt kunt u vinden in ons portfolio.

Wij staan voor websites die werken en hoog scoren in zoekmachines.

Wij verzorgen ook voor u uw een eigen logo, visitekaartjes, briefpapier en ander drukwerk.

Wij levert tegen een aantrekkelijke prijs een heldere en goed vormgegeven website die geheel aan u wensen en eisen voldoet.

U kunt bij ons ook terecht voor uw hosting en domeinnamen.

Bij aankoop van een website krijgt u van ons 1 maand hosting kado!!!!

Wat is belangrijk voor de bezoeker?

Het is belangrijk dat u een goed website heeft en wat u bezoekers ervan vinden. Daarom is het op alle momenten belangrijk rekening te houden met de doelgroep waar de site voor word gemaakt. Daarom is het makkelijker als u de site beoordeeld om u in te leven in u eigen doelgroep. Stel u zelf dan de vraag wat de doelgroep van u site verwacht.

Voor een bezoeker van site is het verder van belang dat hij makkelijk de juiste informatie kan vinden op u site. Hiervoor is het verstandig om u website zoveel mogelijk seo (zoekmachine optimalisatie) te maken. Meer informatie over SEO (zoekmachine optimalisatie).

Wat verwacht een bezoeker?

* De bezoeker verwacht dat hij/zij zinvolle informatie of producten vindt
* De bezoeker verwacht dat u website goed gestructureerd en toegankelijk is
* De bezoeker verwacht dat een originele content, informatie of product die niet snel ergens anders te vinden.
* De bezoeker verwacht dat bij een commerciƫle site ook een goede informatie of product overzicht en duidelijke interactie vind.

Wat is het onderwerp van uw website?

De inhoud van u website bepaald voor het grootste deel het succes van u website. Goede toegankelijke inhoud is van groot belang voor u website. Als u weet wat u bezoeker verwacht van u site, kun een lijst maken met onderwerpen die zij belangrijk vinden en die dus op u website aanwezig moeten zijn. Aan de hand van de lijst met onderwerpen wordt bepaalt welke content er moet worden aangeleverd voor u website.

Het design

De inhoud van u website is zeer bepalend voor het succes van u website. De informatie of het product dat u aanbied is vele malen belangrijker dan het uiterlijk van de site. Het uiterlijk van de site is er om de inhoud te ondersteunen en dient voor het gebruikersgemak van u website.

Als u site veel felle kleuren, bewegende plaatsje, banners of lange intro’s heeft komt een bezoeker niet snel terug naar u site. Als een bezoeker naar diverse pagina’s worst geleid op u site, is de kans groot dat de bezoeker weg gaat.

Om een juiste website te maken bent u bij ons aan het goede adres. Samen met u zorgen wij ervoor dat u website een visitekaartje wordt van u bedrijf.